Vít Křišťan

(nar. 1986), pianista a skladatel, absolvent bakalářského studia Jazzové Akademie v Katovicích a dále absolvent magisterského studia v oboru skladba a aranžování ve třídě Erika Ørum Von Spreckelsena v danském Odense. V Čechách působí v triu s kontrabasistou Jiřím Slavíkem a trumpetistou Oskarem Torokem. Je členem kvartetu Tomáše Hobzeka a česko-polského kvintetu Inner Spaces.
V Dánsku měl možnost seznámit se s mnohými hudebníky, mezi jinými i s legendárním basistou Bo Stiefem. Působil také v Německu a Francii s triem Afropean project balafonisty Gerta Kiliana.
Na svém kontě má několik CD, z nichž mezi nejzajímavější patří album Jaromíra Honzáka s názvem Blood sings – the music of Suzanne Vega, kde vedle předního polského bubeníka Lukasze Zyty působí také světoznámá norská zpěvačka Sissel Vera Pettersen. Dále se podílel na natáčení projektu Bigbandtronics Edwarda Partyky (USA), CD Light Year kvinteta Inner Spaces s hostem Davidem Dorůžkou nebo na debutovém CD polské zpěvačky Asi Kucharczyk (Private silence) po boku bubeníka Karola Domanského a basisty Mariusze Prasniewského.
V r. 2013 vyšlo album jeho vlastního tria s hosty Oskarem Torokem na trubku a polským kytaristou Markem Kadzielou s názvem Imprints, v roce 2017 vydal společné album s kontrabasistou Jiřím Slavíkem a trumpetistou Oskarem Torokem.

K dnešnímu dni jsme pro Vás zorganizovali 1277 Koncertů