Dnes patnáctiletá Hana Chang začala hrát na housle již ve 4 letech. Nyní studuje na Curtisově hudebním institutu ve Filadelfii u Idy Kavafian. Své první sólo odehrála Hana v 7 let. Jako sólistka vystoupila se Symfonickým orchestrem pražského rozhlasu, Utažským symfonickým orchestrem, Baden-Badenskými filharmoniky, Symfonickým orchestrem Hunana a také s Orchestrem Národního divadla v Praze.

Hana získala několik ocenění v mezinárodních hudebních soutěžích, mj. první místo v soutěži Stradivarius v roce 2016 a pak druhé místo v soutěži Louise Spohra v tomtéž roce a dále znovu druhé místo v soutěži Beethovenův Hradec následující rok. V roce 2017 také slavila úspěch ziskem třetí ceny a zvláštního uznání poroty na mezinárodní hudební soutěži Pražské jaro. Představila se i na mnoha festivalech, např. na mezinárodním hudebním festivalu Mladá Praha a hudebním festivalu Deer Valley v americkém Utahu.

Během uplynulých letních měsíců navštěvovala hudební školu Meadowmount s Ivanem Ženatým, kurzy a festival komorní hudby Musica Mundi, Mezinárodní letní hudební akademii Kusatsu a Akademii Carla Flesche se Saschkem Gawriloffem, Šlesvicko-Holštýnský hudební festival s Anou Chumachenco, Mezinárodní letní akademii Mozarteum s Igorem Ozimem a také Festivalovou smyčcovou akademii Menuhin ve švýcarském městečku Gstaad s Rainerem Schmidtem. Hana také zahrála na mistrovských kurzech s Jamesem Ehnesem, Zakharem Bronem a Julií Fischer. V dubnu 2017 vystoupila v rozhlasovém pořadu sdružení amerických rozhlasových stanic NPR s názvem From the Top (Shora) v Carnegie Hall, moderovaném populárním Christopherem O’Rileyem.

Hana hraje na nástroj pocházející z roku 1647 z houslařské dílny Amati, který ji byl zapůjčen ze soukromé singapurské sbírky pana Rina.

K dnešnímu dni jsme pro Vás zorganizovali 1276 Koncertů